Switch to English

Facilități

FACILITĂȚI HOTEL

Pentru a crea o atmosferă de vacanță autentică, organizăm evenimente de muzică live, degustări de vinuri, live cooking (live cooking (berbecuț la proțap,  scoici la plită, etc) și petreceri la piscină la pool bar.

Nu am uitat nici de cei mici! Am pregătit o serie de surprize frumoase pentru ei, De la activitățile de dimineață în piscina Mickey Mouse, la desene, dansuri și jocuri clasice, copiii vor avea parte de momente minunate în fiecare zi.

Hotelul nostru pune la dispoziție și un loc de joacă special amenajat, cu leagăne, sistem de cățărare și tobogan, pentru a le stimula creativitatea și a le oferi momente de aventură și bucurie.

Indiferent dacă doriți să optați pentru all-inclusive, demipensiune sau doar cazare cu mic dejun inclus, vă asigurăm că ne vom adapta nevoilor dumneavoastră.

1. Mic dejun: Bucurați-vă de un mic dejun delicios pentru a începe ziua în forță.

2. Demipensiune: la alegere micul dejun și cină sau micul dejun si pranz, pentru a savura bucătăria noastră rafinată de două ori pe zi.

3. All-Inclusive Light: O experiență completă, cu mic dejun, prânz, cină.

FACILITĂȚI CAMERE

Fiecare cameră este dotată cu facilități moderne, cum ar fi aer condiționat, minibar pentru a vă răcori în timpul șederii, seif în cameră pentru a vă păstra obiectele valoroase în siguranță, telefon și televizor LED, uscător de păr și acces la internet wireless în camere și spațiile comune, astfel încât să fiți mereu conectat.

Pentru intimitatea și securitatea dumneavoastră, accesul în camere se realizează cu ajutorul cartelelor magnetice.

Pentru siguranța dumneavoastră, toate camerele sunt echipate cu sistem anti-incendiu.

FACILITĂȚI COPII

Facilitați copii în camera dublă: 

• Copiii de la 0 la 2,99 ani beneficiază de reducere 100 % la cazare și masa (se poate oferi un pătuț la cerere, gratuit)

• Copiii de la 3 la 13.99 ani însoțiți de 2 adulți, pentru care se solicita pat pliant suplimentar, vor achita 50% din  mese + cost pat suplimentar.

• Copiii de la 3 la 13.99 ani însoțiți de 2 adulți, pentru care nu se solicita pat pliant suplimentar, vor achita 50% din mese.

• Familiile cu 2 copii, ambii mai mari de 3 ani, sau unul din copii mai mare de 3 ani, vor achita obligatoriu și pat pliant suplimentar în camera dubla, respectiv mese aferente vârstelor.

• Copiii peste 14 ani sunt considerați adulți și vor achita obligatoriu pat suplimentar și 100% din valoarea meselor pentru 1 adult.

Facilitați copii în camera single:

• Pentru 1 adult cu 2 copii 3-13,99 ani se aplică tariful de camera dublă

• copiii de la 0 la 2,99 ani însoțiți de 1 adult beneficiază de gratuitate la cazare și masa (se poate oferi un pătuț la cerere, gratuit)

*Toate pătuțurile și paturile suplimentare sunt oferite în funcție de disponibilitate.